söndag 12 juni 2016

Kärleksmagi - Rosenbesvärjelse

I alla tider har man vänt sig till magin för att uppfylla sitt hjärtas önskning, men kärleksmagi är inget man ska ta för lätt på. När du binder andra binder du i första hand dig själv.

Rosenbesvärjelse

Du behöver:
1 röd ros
1 vit ros
1 rosa ros
1 värmeljus
2 röda eller vita stearinljus
Papper och penna

Plocka helst doftande rosor, men går det inte att få tag på så går det bra med rosor från blomsteraffären. Stjälken används inte i besvärjelsen utan du behöver bara själva blomman.

Förbered besvärjelsen genom att smycka ditt altare med symboler för kärlek och för den personen som du vill ska älska dig. Slå grovt salt i en liten skål och se till att ha värmeljuset och tändstickor nära till hands. När du är färdig tar du rosorna och sätter i en vas/skål med vatten som du sedan ställer på mitten av ditt altare. Placera två otända stearinljus, ett på var sida om skålen/vasen. 

Medan du fokuserar på dina känslor för din älskade och på din vilja att hen ska älska dig, plockar du kronbladen från den vita och den röda rosen och blandar i skålen med salt. De två rosorna symboliserar dig och den du älskar medan den rosa rosen symboliserar er kärlek. Håll denna känsla i sinnet medan du tänder värmeljuset och ställ i skålen med salt och rosenblad. Nu har du och din älskade blivit ett och kärlekens låga brinner klar och stark.

Skriv ner följande bön till rosen:

Till dig ros anförtror jag
min innersta önskan
Låt NN älska mig så som jag älskar NN
Det är min vilja
Må så ske

Placera besvärjelsen under skålen/vasen med den rosa rosen och tänd de två ljusen och låt dem brinna ner. När rosen blommat ut, spara den, den symboliserar er kärlek. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar