onsdag 11 januari 2012

Örtbad som drar till sig rikedom och andra magiska tips på hur man får mer pengar

Vem  behöver inte lite extra i kassan vid den här tiden på året? Här kommer några enkla recept och besvärjelser som drar till sig pengar.

ÖRTBAD SOM DRAR TILL SIG RIKEDOM

Du behöver: 3 koppar vatten, 4 msk kardemumma (hela frön), 2 msk hel kryddnejlika, 1 kanelstång, 1 tsk riven muskot, 1 tsk riven ingefära. Inspelad musik av Mozart.

Lägg örterna i vattnet och koka upp under lock. Låt småsjuda i ca 1 minut. Dra av kastrullen från plattan och låt örtvattnet svalna. Sila bort örterna. Örtvattnet kan förvaras i upp till 3 veckor i en stängd flaska/burk i kylen.

Nu till själva badet: Förbered ett bad en onsdag när månen är växande. Dekorera badrummet i guld och grönt. Tänd gröna ljus. Om du vill använda rökelse eller doftljus så välj en som har en doft som harmoniserar med örtvattnet, ex vanilj.

Slå en kopp av örtvattnet i badvattnet, tillsätt även badsalt eller en badolja om du vill det. På samma sätt som med eventuell rökelse så är det viktigt att doften inte skär sig med örtvattnet.

Förbered dig nu för ritualen. Sätt på musiken. Har du en bärbar CD-spelare och plats i badrummet så använd den eller skruva upp stereon tillräckligt högt för att musiken ska höras in i ditt magiska och lyxiga badrum. Föreställ dig att du förts tillbaka till en tid av slösande lyx, siden, sammet, glittrande juveler... Klä långsamt av dig och sjunk ner i ditt varma, doftande bad.

Slut dina ögon och dröm dig bort. Din skattkammare är fylld av klingande mynt. Ditt smyckesskrin dingnar av juveler, av smaragder, safirer och rubiner... Tänk dig att du överför dessa rikedommar till ditt tomma bankkonto och plånbok. Åkalla dvärgarna, gnomerna, the goblins... Det småfolk som älskar guld och glitter. Bjud in dem att besöka dig och du kan vara säker på att de kommer att komma med gåvor.

Ligg kvar så länge du vill. När du är redo så tacka Gudinnan och de andar och energier som samlats kring dig. Skingra dem genom att klappa i händerna tre gånger ( använd den metod du tycker är bäst). Sprid ut de dekorationer du använt i lägenheten/huset och snart kommer du att upptäcka att din ekonomiska situation förbättrats.

AKTIVERA ETT VÄLSTÅNDSHÖRN I VARDAGSRUMMET

Det universella välståndshörnet är det sydöstra. Förstärk detta hörns energi genom att ställa en grön bladväxt där tillsammans med en vacker skål med vatten och en groda. För ännu mer energi lägg några kinesiska mynt där och ha gröna stearinljus där.

ÖRTPÅSE SOM DRAR TILL SIG PENGAR

Blanda torkad basilika och salvia och knyt in örterna i en liten påse av grönt tyg. Använd gult eller guldfärgat band. Tillsätt lite Läkevänderot som vänder allt ont till gott. Bär örtpåsen med dig i fickan eller väskan.

STENAR SOM DRAR TILL SIG PENGAR: Jade, Aventurin, Smaragd och Tigeröga.

Dela gärna med dig av dina egna magiska tips som har med pengar och ekonomi att göra!


3 kommentarer:

  1. ååh vad jag önskar att jag hade ett badkar... så skönt att ligga där och "dra".

    väldigt intressant inlägg detta =) fiffiga tips, kanske borde testa något då jag inte kommer få några pengar från snål-csn denna terminen...

    ha det fint!

    blessed be

    SvaraRadera
    Svar
    1. Använd örterna i ett ångbad istället och insup deras doft och kraft. Och jag skickar ljus och kraft och lyckönskningar till dig!

      Blessed be :)

      Radera
  2. Tack för alla bra tips och fakta i din blogg. Blessed Be

    SvaraRadera