onsdag 4 januari 2012

Några tankar om att leva som häxa

Att leva som häxa är att leva i harmoni med allt omkring dig, att leva cykliskt. Det är att vara medveten om att allt som sker är en del av den stora väv vi kallar livet.
Att leva som häxa är att vandra den dunkla väg som sejder, nornor, trollkarlar, schamaner och andra sökare har vandrat sedan tidernas gryning.
Att leva som häxa är att lyssna på Moderns röst och höra jordens sång, att medvetet välja livet, kärleken och hoppet.


3 kommentarer:

  1. Men hejsan!
    Och tack för din kommentar i min blogg!
    Tack vare den hittade jag hit.
    Om det är okej med dig så lägger jag gärna en länk hit till din blogg i min. Jag har alla bloggar jag följer i den listan och om någon inte finns där är det väldigt lätt hänt att jag glömmer att titta in.

    Jag kan också tipsa dig om att registrera din blogg på "Spindelmors topplista". Jag har hittat flera mina favoritbloggar där. Och om du inte vill registrera dig själv så kan jag ändå rekomendera att titta in, för oj, så många kloka häxor och deras bloggar man kan hitta där.

    Lycka till med bloggandet!
    Jag kommer tillbaka!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt att du tittade in. Självklart får du länka från din sida till min. Jag lägger gärna en länk till dig. Jag tyckte den var väldigt intressant och fin. Tack för tipset ang Spindelmors Topplista :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Så fínt skrivet om att leva som häxa. Håller med dig!
    Kram

    SvaraRadera